CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă a țării a vizitat o familie cu patru copii

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a vizitat astăzi familia Solonari din or. Fălești care crește cu dragoste patru copii. Odată cu venirea pe lume în luna iulie a tripleților Andrei, Matei și Maxim, a sporit bucuria, dar și necesitățile familiei respective.

Galina Dodon nu a rămas indiferentă și la solicitarea părinților a adus familiei Solonari lucruri de primă necesitate pentru creșterea și îngrijirea copiilor: pătucuri, saltele, lenjerie de pat, măsuțe și scăunele, scutece, jucării, ș.a. Totodată, Galina Dodon a transmis familiei Solonari ajutorul financiar unic în sumă de 4000 de lei oferit de Fundația ”Din Suflet”, la inițiativa Președintelui Republicii Moldova, familiilor în care se naște al patrulea copil și fiecare următorul.

De asemenea, Prima Doamnă l-a vizitat și pe unul dintre cei mai longevivi locuitori ai satului Glinjeni, raionul Fălești, Ignat Tăurean, veteran de război, ajuns la vîrsta de 102 ani. Din partea Fundației ”Din Suflet”, Galina Dodon i-a oferit dlui Tăurean, o mașină de spălat, detergenți, produse alimentare, iar în timpul apropiat urmează să fie asigurat și cu lemne pentru iarnă. Faptele bune ale Fundației de Binefacere "Din Suflet" continuă!