CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Fundația de Binefacere “Din Suflet” continuă să aducă zîmbetul pe fețele copiilor din familii nevoiașe!

Fundația de Binefacere “Din Suflet” continuă să aducă zîmbetul pe fețele copiilor din familii nevoiașe!
Cu sprijinul Fundației de binefacere “Din Suflet", patruzeci de copii din familii numeroase, social-vulnerabile și din familii monoparentale din diverse localități ale țării au obținut astăzi șansa de a petrece vacanța la o tabăra de odihnă din Moldova.

Prima Doamnă a Republicii Moldova, președintele Fundației de Binefacere “Din Suflet”, Galina Dodon, le-a urat odihnă placuta copiilor în speranța că aceștia vor trăi experiențe frumoase de comunicare, se vor implica în activități ce le vor trezi dorința de cunoaștere, de explorare, spiritul de echipă.

La sfîrșitul sejurului în tabără, copiii, împreună cu familiile lor, au fost invitați de către Prima Doamnă să efectueze o vizită la reședința de Stat de la Condrița unde le vor fi oferite ghiozdane cu rechizite necesare pentru un frumos început de an școlar.

Aceast proiect face parte din programul de activitate al Fundației de binefacere „Din Suflet”, orientat spre susținerea copiilor și tinerilor din familii social-vulnerabile, facilitarea incluziunii lor în comunitate și promovarea unui mod sănătos de viață.