CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele țării a înmînat înalte distincții de stat

În cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-a semnat în ultimele luni.

”Astăzi, s-au învrednicit de ordine și medalii simpli cetățeni care au activat în diverse domenii și care pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, agricultori care au contribuit la dezvoltarea  infrastructurii social-economice, pedagogi care au depus o muncă imensă pentru a educa generații întregi de copii, artiști și actori care au dus faima țării noastre peste hotare, sportivi de performanţă  care au obținut succese în cadrul unor competiţii naționale și internaţionale, și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă  măiestrie  profesională și ne-au reprezentat destoinic țara noastră în întreaga lume”, a declarat șeful statului.

Președintele țării a mulțumit sincer tuturor pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zi de zi, pentru activitate, dedicație profesională și exemplu viu.

În final, Igor Dodon a reiterat că și în continuare la baza deciziilor privind persoanele care vor fi decorate, va sta meritul civic și profesional, dar niciodată criteriul politic.