CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Maia Sandu: „Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova”

Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost administrată în această dimineață prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului a mulțumit medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. „Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri”, a accentuat Președintele țării.

De asemenea, doamna Maia Sandu a îndemnat toți cetățenii Republicii Moldova să se vaccineze. „Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a subliniat Președintele.