CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Maia Sandu, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali: „Vă mulțumim pentru că sunteți mereu alături de cei care au nevoie de ajutor”

De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, marcată astăzi, 12 mai, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulțumit asistentelor și asistenților medicali pentru devotamentul și munca pe care o fac în fiecare zi.

„Le mulțumesc cu toată inima și îmi exprim imensa recunoștință pentru toate asistentele și toți asistenții medicali din țara noastră. Dumneavoastră faceți, zi de zi, o muncă enormă, datorită căreia este posibilă protejarea sănătății oamenilor și însănătoșirea pacienților. Lecția pandemiei este una de recunoștință și solidaritate, o lecție pe care ne-au demonstrat-o în aceste vremuri, cu dedicație tăcută, asistentele și asistenții medicali. Vă mulțumim pentru că sunteți mereu alături de pacienți, de cei care au nevoie de ajutor. Vă dorim multă sănătate și împliniri profesionale!”, se arată în mesajul Președintelui Maia Sandu.