Mesajul de felicitare transmis de președintele Nicolae Timofti președintelui României, Traian Băsescu

Excelență,

Cu alese sentimente frățești, retrăind bucuria recentei noastre întâlniri la Chișinău, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere.

Țin să reiterez și cu această ocazie importanţa dinamizării parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și România, parteneriat pe care am reușit să-l consolidăm împreună pe parcursul ultimilor ani.

Doresc, de asemenea, să-mi exprim profunda gratitudine pentru implicarea Dumneavoastră activă în realizarea obiectivelor strategice de pe agenda Republicii Moldova. Am convingerea că și pe viitor vom putea miza pe susținerea personală a Excelenței Voastre și a României și reconfirm întreaga noastră disponibilitate de a dezvolta cu aceeași intensitate relațiile de prietenie dintre țările noastre.

Vă doresc, Excelență, viață lungă, sănătate şi realizarea cu succes a tuturor proiectelor pe care le-aţi iniţiat în exercitarea funcției de mare răspundere pe care o dețineți, precum și fericire și prosperare întregii Dumneavoastră familii. Să Vă trăiască nepoțica, Domnule Președinte. Să fie sănătoasă, norocoasă și binecuvântată de Dumnezeu.