CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesajul președintelui cu ocazia aniversării a 85-a de la crearea Radiodifuziunii Naționale

Stimați  Angajați  ai  Radiodifuziunii  Naționale,

Cu deosebit respect și multă admirație față de munca Dumneavoastră nobilă, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul aniversării pe  care  o  marcați  astăzi.

Radio Moldova ne-a însoțit pe fiecare dintre noi, de-a lungul anilor. Vocile profunde și cuvintele spuse din inimă de la microfon au creat întotdeauna în societatea noastră o atmosferă caldă, în care oamenii să  poată  munci  și  să  se  bucure  de  viață.

În prezent, în diversitatea audiovizuală existentă în țară, Radio Moldova continuă să-și păstreze misiunea publică și specificul care au consacrat acest post de radio. Informarea și educarea publicului ascultător în sens civic și spiritual este un apanaj care Vi se atribuie pe bună  dreptate.

Vă îndemn să dezvoltați și pe viitor gama de emisiuni culturale și informative, păstrând echilibrul și pluritatea de opinii. În această perioadă complicată din punct de vedere politic, trebuie să apreciem împreună importanța obiectivității în jurnalism – cea care ajută cetățenilor să  discearnă  lucrurile.

Vă mulțumesc pentru că întrețineți, prin emisiunile pe care le realizați, flacăra vieții și a speranței în rândul ascultătorilor Dumneavoastră, printre  care  mă  număr.