CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Şeful statului a inspectat construcția drumului din satul Onițcani, raionul Criuleni şi satul Holercani, raionul Dubăsari

În satul Onițcani, raionul Criuleni, şeful statului a inspectat construcția drumului de acces către gimnaziul din localitate (320 metri), unde are loc trecerea îmbrăcămintei rutiere din piatră spartă în beton asfaltic.

Este unul din primele exemple de realizare a programului național „Drumuri bune pentru toți”, finanțarea proiectului fiind lansată în anul curent, din mijloace bugetare.

De asemenea, Preşedintele s-a documentat cu modul în care sunt efectuate lucrările de construcție de pe șantierul cu o lungime de 340 de metri, în satul Holercani, raionul Dubăsari.

Costul lucrărilor este estimat la circa un milion de lei, și este un alt exemplu de implementare cu succes a Programului „Drumuri bune pentru toți”.

Igor Dodon le-a urat muncitorilor succes în efectuarea lucrărilor și şi-a exprimat încrederea că realizarea programului național va conduce la o îmbunătățire semnificativă a infrastructurii rutiere, ceea ce, la rândul său, va accelera dezvoltarea economică a regiunii și a țării în ansamblu.