CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului a inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru renovarea locuinței familiei Bejenaru din orașul Drochia

Familia Bejenaru din orașul Drochia trece prin momente grele după ce recent, un incendiu le-a mistuit, casa pe care tocmai o terminase de construit.

Se întâmplă deja pentru a doua oară. Acum 13 ani, soții Bejenaru au trăit o asemenea nenorocire, când casa veche le-a ars din temelie. Lucrările de construcție a casei noi au început în 2008, iar în primăvara anului curent au fost finalizate.

Andrei și Ecaterina Bejenaru cresc cu mult drag 9 copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 20 de ani și sunt în așteptarea celui de-al 10-lea copil. Andrei lucrează tractorist la o întreprindere agricolă din localitate, iar Elena este casnică.

Președintele Republicii Moldova a decis să vină în ajutorul acestei familii numeroase și să inițieze o campanie de colectare de fonduri pentru renovarea locuinței lor.

Șeful statului îndeamnă toți oamenii care doresc să facă o faptă bună și să contribuie cu un suport financiar pentru familia respectivă, să facă donații la următorul cont bancar:

Date bancare:
Bejenaru Andrei
c/f 0973009128010,
IBAN: MD30AG000000022591158422,
AGRNMD2X