CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului a avut o întrevedere cu președintele raionului Ungheni

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

În cadrul discuției, domnul Mitriuc l-a informat pe șeful statului despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționînd că fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens.

De asemenea, Președintelui țării i s-a comunicat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției.

Totodată, părțile au discutat despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

Igor Dodon a menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine.

Șeful statului a subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate.

În timpul apropiat Igor Dodon intenționează sa aibă astfel de întrevederi cu toți președinții de raioane din țară.