CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Preşedintele Republicii Moldova a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată astăzi la Președinție, şeful statului a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați: E.S. Andre Johannes Groenewald, Ambasador al Republicii Africa de Sud cu reședința la Kiev; E.S. Brahima Sere, Ambasador al Republicii Burkina Faso cu reședința la Ankara; E.S. Sofia Grammata, Ambasador al Republicii Elene cu reședința la București și E.S. Gabriel Atanasov, Ambasador al Macedoniei de Nord cu reședința la București.

Preşedintele ţării a discutat separat cu fiecare ambasador acreditat despre extinderea dialogului politic la nivel înalt, despre dinamizarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun, precum și despre ajutorarea reciprocă în vederea combaterii răspândirii virusului COVID-19.

Igor Dodon a urat fiecărui diplomat succes în îndeplinirea mandatului și a dat asigurări că va sprijini toate inițiativele care vor contribui la extinderea raporturilor de colaborare în beneficiul statelor și al popoarelor noastre.