Președintele Nicolae Timofti a participat la festivitatea dedicată încheierii anului școlar la Liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Bălți

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi, 31 mai a.c., la festivitatea dedicată încheierii anului școlar la Liceul teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Bălți.

Șeful statului a felicitat elevii și profesorii cu ocazia încheierii anului școlar, exprimându-și convingerea că datorită cunoștințelor acumulate pe băncile școlii, liceenii absolvenți se vor putea realiza profesional și civic. „Am toată încrederea că sunteţi generaţia care va aduce țării modernitate și progres, inovație și responsabilitate. Prin aportul fiecăruia dintre Dumneavoastră,  Republica Moldova va trebui, în scurt timp, să-și fortifice capacitățile în vederea integrării în comunitatea țărilor europene”, a declarat Nicolae Timofti.

Președintele Republicii Moldova a apreciat faptul că în Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” sunt implementate cu succes idei pedagogice inovatoare, iar elevii au înregistrat rezultate foarte bune la diferite concursuri naționale şi internaţionale.

În semn de recunoștință și apreciere a meritelor în dezvoltarea învățământului preuniversitar, a contribuției la educarea tinerei generații în spiritul atașamentului față de valorile naționale și general umane și a activității metodico-didactice prodigioase, președintele Nicolae Timofti a semnat un decret prin care a conferit Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Bălți „Ordinul de Onoare”.