Președintele Maia Sandu către cetățenii din Criuleni: „Scopul nostru este să acționăm hotărât în toate sectoarele”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers miercuri într-o vizită de lucru la Criuleni, unde a discutat cu primari și consilieri locali, cu directori de școli, medici și agenți economici despre așteptările pe care le au de la noua guvernare.

Șefa statului i-a întrebat care sunt domeniile unde Președinția poate interveni cu inițiative către Guvern și i-a asigurat că această perioadă de stabilitate va fi folosită cu maximă eficiență și responsabilitate, pentru a rezolva numeroasele probleme acumulate.

„Scopul nostru este să acționăm hotărât în toate sectoarele: să îmbunătățim mediul de afaceri pentru toți, să dezvoltăm o agricultură competitivă și rezilientă la schimbările climatice, să rezolvăm problemele de mediu, să creștem investițiile pentru proiecte la nivel de comunități. Condițiile bune de trai și de muncă sunt șansa noastră de a-i convinge pe tineri să rămână acasă și de a-i readuce în țară pe părinții lor”, a spus Președinta Maia Sandu.

De asemenea, șefa statului a subliniat că, pentru a reuși, este în continuare nevoie de susținerea și implicarea oamenilor, și de o mai bună colaborare între autoritățile publice. „Dar, înainte de toate, avem nevoie de sănătate. De aceea, i-am îndemnat pe toți cei cu care am vorbit la Criuleni să se vaccineze și să-i convingă și pe alți oameni din comunitatea lor să le urmeze exemplul”, a menționat doamna Maia Sandu.