CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Maia Sandu către absolvenții Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”: „Drumul pe care l-ați ales este dificil, dar onorant”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la ceremonia de înmânare a diplomelor de licență și gradul primar de „locotenent” absolvenților Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

„Le-am urat astăzi drum bun în activitatea profesională absolvenților promoției 2021 a Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Sunt 45 de bravi tineri și tinere ale Republicii Moldova, care au devenit parte a corpului de ofițeri ai Armatei Naționale”, a spus Președintele Maia Sandu.

În mesajul său, șefa statului le-a mulțumit profesorilor care i-au instruit, dar și părinților care i-au educat în spiritul dragostei de țară și al servirii Patriei. Doamna Maia Sandu a menționat că drumul pe care l-au ales acești tineri este dificil, dar onorant.

„Un drum ce impune standarde profesionale și umane înalte, maturitate și multă muncă. Îmi doresc ca acești tineri să facă o carieră de succes acasă, în Moldova, iar cunoștințele lor să fie puse în aplicare doar pe timp de pace. Într-un ceas bun, domnilor și doamnelor locotenenți!”, a încheiat Președintele Republicii Moldova.