CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Maia Sandu a discutat cu reprezentanții autorităților publice locale, agenții economici, medicii și pedagogii din Sîngerei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a continuat astăzi vizitele de lucru în raionul Sîngerei, unde a discutat cu reprezentanți ai autorităților publice locale, cu antreprenori, medici și pedagogi.

„Le-am vorbit oamenilor despre prioritățile Președinției și i-am întrebat care le sunt așteptările. Oamenii își doresc o conlucrare mai bună cu administrația publică centrală, corectitudine în alocarea banilor pentru proiecte la nivel local, ajutor în rezolvarea problemelor complexe, cum ar fi realizarea proiectelor de apă și canalizare, managementul deșeurilor”, a spus șefa statului.

În discuțiile cu Președintele țării, agenții economici au menționat că așteaptă un Guvern format dintr-o echipă profesionistă și corectă care să-i scape de controale abuzive și să elimine obstacolele din calea dezvoltării afacerilor, iar de la următorul Parlament așteaptă o reformă adevărată a justiției. „Combaterea corupției, problemele din educație, medicină, economie pot fi rezolvate cu o guvernare responsabilă la toate nivelurile, începând de la Parlament”, a subliniat doamna Maia Sandu.

Șefa statului a reiterat că de participarea cetățenilor la alegerile din 11 iulie depinde cât de responsabil va fi următorul Parlament și ce Guvern va numi acesta.