Președintele Igor Dodon a efectuat o vizită la două grădinițe din raionul Dondușeni

În contexul vizitei de lucru în raionul Dondușeni, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers la două grădinițe care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, în cadrul acțiunii naționale de susținere a instituțiilor preșcolare.

Astfel, în urma solicitărilor adresate Fundației Primei Doamne, grădinițelor din satul Pocrovca și din satul Moșana li s-au oferit electrocasnice, tehnică audio, mobilier, teren de joacă pentru copii.

Șeful statului a menționat că o localitate care nu are școală primară și, cel puțin, o grădiniță este lipsită de viitor. Igor Dodon a subliniat faptul că trebuie să investim în viitorul acestei țări, iar fiecare copil trebuie să aibă acces la educație și dezvoltare. Demnitarul a dat asigurări, că în calitate de Președinte al țării, va depune tot efortul pentru a asigura un mediu favorabil pentru creșterea și dezvoltarea viitoarelor generații.

Igor Dodon a subliniat că va întreprinde acțiuni conjugate, în așa fel încît, pînă la expirarea actualului mandat al Președintelui Republicii Moldova, toate instituțiile preșcolare din țară să beneficieze de ajutorul necesar din partea Fundației de Binefacere a Primei Doamne.