CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat mai multor angajați ai sistemului de sănătate

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinția Republicii Moldova, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat, conform decretelor semnate anterior.

Astfel, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în cadrul actului medical, mai mulți angajați ai sistemului de sănătate din țară au primit ordine și medalii.

Este vorba despre un grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.

Şeful statului le-a mulțumit din suflet celor prezenți pentru munca imensă și a apreciat înalt profesionalismul manifestat în depășirea dificultăţilor din „prima linie” în lupta cu pandemia. Igor Dodon le-a urat tuturor sănătate, succese, bucurii și multă perseverență în realizarea continuă a actului medical, asigurându-i, totodată, de susţinere plenară din partea conducerii ţării.