CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ion Ceban

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul căreia au discutat mai multe subiecte de o importanță majoră pentru locuitorii capitalei.

Ținând cont de situația pandemică care se menține tensionată, interlocutorii inițial au vorbit despre acțiunile întreprinse de autoritățile municipale în combaterea și prevenirea infectării populației cu coronavirus.

De asemenea, părțile au trecut în revistă mai multe activități întreprinse de municipalitate în ultima perioadă de timp. Șeful statului a apreciat demontarea și evacuarea panourilor publicitare instalate ilegal, evacuarea automobilelor abandonate pe străzile capitalei, lansarea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc, proiectele din infrastructură și amenajare a spațiilor publice.

Totodată, Președintele s-a documentat cu procesul de reabilitare a străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile M. Bănulescu-Bodoni și Pușkin, proiecte pentru care la inițiativa sa au fost alocate 100 mil. de lei din bugetul de stat.

Igor Dodon l-a încurajat pe domnul Ceban să continue implementarea proiectelor inițiate în același ritm, asigurându-l de susținere plenară din partea instituției prezidențiale.