CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă Galina Dodon a vizitat două din cele cinci grădinițe din r. Călărași care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul acțiunii sociale naționale de susținere a instituțiilor preșcolare

Astfel,  260 de copii care frecventează grădinița ”Lăstărel” din or. Călărași au primit posibilitatea de a petrece frumos timpul în curtea înstituției unde, cu suportul Fundației ”Din Suflet” a fost instalat un teren de joacă dotat cu tobogane și balansoare.

Grădința din s. Hârjauca a beneficiat de suportul Fundației ”Din Suflet” conform demersului adresat de administrație pentru materiale de construcție, linoleum și o plită electrică pentru pregătirea bucatelor. Această grădiniță este frecventată de 104 copii.

Prima Doamnă a discutat cu personalul grădinițelor despre condițiile de activitate, despre necesități și probleme, subliniind importanța asigurării  unui mediu adecvat pentru educare și instruire. Copii au primit dulciuri din partea oaspeților, răsplătindu-i cu cîntece și poezii.

Menționăm că, în cadrul acțiunii de ajutorare a grădinițelor, în anul 2017 în raionul Călărași au primit suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”  cinci grădinițe din următoarele localități: s. Hîrjauca, s. Pîrjolteni, s. Buda, s. Parcani și grădinița ”Lăstărel” din or. Călărași. Totodată, pe parcursul anului 2018 avem drept scop ajutorarea a încă 500 de instituții preșcolare din țară.