CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă a vizitat două instituții preșcolare care au primit suport din partea Fundația de Binefacere ”Din Suflet”

Galina Dodon a mers în vizită la grădinițele ”Mugurel” și ”Andrieș” din satul Chiștelnița, r. Telenești care au primit suport de la Fundația de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul acțiunii naționale de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

Conform solicitărilor adresate de administrație și părinți, grădinițele au primit mobilier (mese, scăunele, dulapuri), lenjerie de pat, jucării, fructe și dulciuri.

Prima Doamnă i-a salutat pe cei prezenți, le-a dorit copiilor multă sănătate și succese, subliniind că Fundația de Binefacere ”Din Suflet” pe care o patronează va depune în continuare efort pentru a crea copiilor un mediu sănătos și confortabil pentru educație și dezvoltare.

Menționăm că în cadrul acțiunii sociale naționale lansate de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” deja 115 grădinițe din 34 de raioane au primit suport pentru cele mai stringente probleme. Pînă la finele anului curent este preconizat ca numărul acestora să ajungă la 200, iar pînă la expirarea mandatului Președintelui Republicii Moldova, acest suport să ajungă în toate instituțiile preșcolare din țară.