CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Acțiuni de caritate

În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a efectuat o vizită la grădinița Nr. 87 din sectorul Buiucani al Capitalei, care a beneficiat de ajutorul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în programului național de susțin

În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a efectuat o vizită la grădinița Nr. 87 din sectorul Buiucani al Capitalei, care a beneficiat de ajutorul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în programului național de susținere a instituțiilor preșcolare.

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a efectuat o vizită la două grădinițe din raioanele Fălești și Glodeni care au beneficiat de ajutorul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare.

Astfel, în baza demersului adresat de administrație, grădinița din satul Egorovca, r. Fălești a primit tehnică de birou, inventar sportiv și veselă, iar la grădinița nr.4 din orașul Glodeni a fost instalat un teren de joacă dotat cu cele necesare pentru ca copiii să petreacă distractiv și sănătos timpul în aer liber. De asemenea, le-a fost oferit un centru muzical multifuncțional pentru desfășurarea evenimentelor artistice în cadrul grădiniței.

Prima Doamnă Galina Dodon a vizitat două din cele cinci grădinițe din r. Călărași care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul acțiunii sociale naționale de susținere a instituțiilor preșcolare

Astfel, 260 de copii care frecventează grădinița ”Lăstărel” din or. Călărași au primit posibilitatea de a petrece frumos timpul în curtea înstituției unde, cu suportul Fundației ”Din Suflet” a fost instalat un teren de joacă dotat cu tobogane și balansoare.