CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Faptele bune ale Fundației de Binefacere ,,Din Suflet" continuă!

Prima Doamnă Galina Dodon împreună cu soția ambasadorului Turciei în Republica Moldova, Günay KILIÇ și reprezentanții Filialei Femeilor din Sandik a Partidului Dezvoltării și Justiției al Republicii Turcia (AK Parti) au efectuat o vizită la azilurile de bătrâni din s. Micleușeni, r. Strășeni și din s. Susleni, r. Orhei.

Oaspeții au discutat cu rezidenții, cu personalul instituțiilor, Galina Dodon fiind interesată de condițiile de trai ale bătrânilor instituționalizați, de problemele cu care se confruntă aceștia. Prima Doamnă a menționat că este important ca vârstnicii rezidenți ai azilelor să primească îngrijire de calitate, să aibă condiții bune de trai, să fie tratați cu respect și atenție.

Din partea Fundației de Binefacere ,,Din Suflet” a Primei Doamne și din partea partenerilor turci au fost oferite daruri: haine călduroase pentru sezonul rece, un congelator, produse alimentare, detergenți și produse de îngrijire personală.

De asemenea, în cadrul vizitei în teritoriu, Prima Doamnă împreună cu oaspeții turci au vizitat o familie cu mulți copii din r. Orhei. Familia Andrițchii, care creşte şi educă cinci copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 13 ani, depune un efort deosebit pentru a le asigura strictul necesar. Fundația de Binefacere "Din Suflet" şi partenerii din Turcia au oferit familiei un sprijin sub formă de îmbrăcăminte, tehnică de uz casnic, produse alimentare, fructe şi dulciuri.