CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare Maiestăţii Sale, Regelui Willem-Alexander al Regatului Ţărilor de Jos

MAIESTATE,

În numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere şi calde felicitări cu prilejul celebrării Zilei Naţionale a Regatului Ţărilor de Jos – Ziua Regelui, însoţite de cordiale urări de pace  şi prosperitate pentru întreg poporul olandez.

Remarc cu deosebită plăcere caracterul ascendent al relațiilor dintre statele noastre, care se dezvoltă în spiritul prieteniei și al sprijinului reciproc. Totodată, am ferma convingere că dispunem de toate premisele necesare pentru a continua acelaşi dialog dinamic, dar şi pentru a valorifica noi perspective  de colaborare atît pe dimensiunea bilaterală, cît şi în cadrul organizaţiilor internaționale, în beneficiul ambelor țări.

Reiterînd urările de bunăstare şi progres pentru poporul Regatului Ţărilor de Jos, Vă rog să acceptaţi, Maiestate, asigurarea înaltei mele consideraţii.