CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare adresat șeicului Khalifa bin Zayed bin Sultan al Nahyan cu ocazia realegerii în funcția de Președinte al Emiratelor Arabe Unite

ALTEȚĂ,

Am plăcerea de a Vă adresa, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere felicitări cu prilejul realegerii Alteței Voastre în funcția de Președinte al Emiratelor Arabe Unite.

Folosind această ocazie deosebită, țin să-mi exprim convingerea că relațiile noastre de prietenie și cooperare vor cunoaște o evoluție dinamică pe mai departe, în special datorită eforturilor conjugate de promovare a dialogului comercial-economic și interuman, spre binele ambelor țări și popoare.

Apreciez înalt realizările substanțiale în dezvoltarea economiei și infrastructurii, precum și în creșterea bunăstării în Emiratele Arabe Unite, inițiate sub conducerea înțeleaptă a regretatului Șeic Zayed Bin Sultan Al Nahyan și continuate cu perseverență și dăruire de sine de către Alteța Voastră.


Dorindu-Vă multă sănătate, împreună cu urări de pace și prosperitate pentru poporul emirian, Vă rog să acceptați asigurarea distinsei mele considerații.