CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

MESAJ cu prilejul Zilei lucrătorului din construcții

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor,

Cu prilejul marcării, astăzi, a Zilei lucrătorului din construcții, Vă transmit sincere felicitări și urări de bine. Vă doresc sănătate deplină, bunăstare în familie, bucurii de la cei dragi, iar pe plan profesional ‒ să aveți parte de inspirație la inițierea de noi proiecte și multă putere de muncă la finisarea obiectelor în fază de construcție.

Datorită muncii Dumneavoastră asidue renasc orașe și străzi în țară, dar și în străinătate, care fie că readuc suflul secolelor cînd au fost create, fie că imprimă în peisajul arhitectural de veacuri clădiri cu aspecte originale, edificii moderniste, precum și construcții de utilitate socială.

Țin să remarc că activitatea pe care o desfășurați este una complexă și cuprinde meserii dintre cele mai diverse: de la muncitor necalificat la inginer, de la tehnicieni și betoniști la designeri și arhitecți. Variate sînt și obiectele de destinație publică sau privată: blocuri multietajate, clădiri industriale, administrative și comerciale, școli și grădinițe.

Cu mîndrie constat că, executînd lucrări complicate, ați cîștigat prețuirea oamenilor nu doar aici, acasă, dar și în toată lumea.

Or, important pentru noi este să Vă avem alături, în țară, și pentru aceasta vom depune tot efortul de a Vă crea condiții de muncă, conform standardelor internaționale, favorizînd, în acest fel, progresul în domeniu.

Fie ca pentru profesionalismul și străduința incomensurabilă să obțineți mereu realizări frumoase în tot ceea ce faceți.

Să construim Moldova împreună!