CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului a avut o întrevedere autoritățile raionului Rîșcani

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Vasile Secrieru, președintele raionului Rîșcani și cu Vladimir Mîzdrenco, deputat în Parlament, ales în circumscripția uninominală Rîșcani, au avut o întrevedere cu angajații administrației raionale și a serviciilor desconcentrate, consilierii raionali și membrii fracțiunii locale a Partidului Socialiștilor.

Interlocutorii au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii, au examinat în mod special planurile de realizare a celor mai importante proiecte sociale și de infrastructură, inclusiv iluminarea și aprovizionarea cu apă a localităților.

Igor Dodon a salutat faptul că administrația raionului Rîșcani preconizează să aloce pînă la finele anului curent 80 de milioane de lei pentru reparația drumurilor. „Fiecare sat din raion va primi în aceste scopuri mai mult de un milion de lei”, a menționat șeful statului.

Președintele țării a îndemnat toate persoanele responsabile să-și consolideze eforturile în vederea realizării sarcinilor propuse, indiferent de convingerile politice pe care le au, deoarece creșterea nivelului de dezvoltare a orașului și a regiunii este cel mai important obiectiv comun.