CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele țării a avut o discuție cu sătenii din comuna Crasnoarmeiscoe, Hîncești

În cadrul vizitei în comuna Crasnoarmeiscoe, Hîncești, la Casa de Cultură din localitate, Președintele Republicii Moldova a avut o discuție cu sătenii despre problemele cu care se confruntă.

Localnicii își doresc foarte mult un sprijin în restabilirea iazului din comună care a secat în urma unor inundații puternice din anii trecuți după ce au distrus digul existent. De asemenea, își mai doresc drumuri mai bune și susținere socială.

Igor Dodon a relatat despre proiectele sociale și economice, lansate de actuala guvernare, menite să ridice nivelul de trai al populației și să dezvolte economic țara, inclusiv despre intențiile de a repara cîte o porțiune de drum și de a ilumina cîte un km de stradă în fiecare sat.

Șeful statului a ținut să remarce că problema iazului din localitate deja a discutat-o cu ministerul de resort și a stabilit că în anul curent vor demara lucrările de restabilire a digului.

Totodată, Președintele a subliniat că toate problemele abordate vor fi examinate și în cel mai scurt timp identificate soluții de rezolvare a acestora.

Tradițional, în cadrul întrevederii Igor Dodon a felicitat cîteva cupluri longevive și familii cu mulți copii, urîndu-le bunăstare și succes.