CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare Domnului Recep Tayyip Erdoğan, Președintele Republicii Turcia

EXCELENȚĂ,

 

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul victoriei repurtate la referendumul din  16  aprilie  2017.

Cu această ocazie, îmi exprim convingerea că, și pe viitor, activitatea Dumneavoastră în cea mai înaltă funcție în stat va contribui la bunăstarea cetățenilor Republicii Turcia, inclusiv la promovarea dialogului politic moldo-turc, aprofundarea cooperării mutual avantajoase și la menținerea sprijinului  reciproc  pe  arena  internațională.

Totodată, am încredere că vizita oficială pe care o veți întreprinde la Chișinău în luna mai va înlesni amplificarea parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Republica Turcia și diversificarea relațiilor tradiționale  de  prietenie  dintre  țările noastre.

Urîndu-Vă multă sănătate și frumoase realizări în îndeplinirea atribuțiilor responsabile ce Vă revin, precum și pace și prosperitate poporului turc, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea profundului meu respect.