CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a vizitat localitatea Nemțeni, Hînceşti

Pe finalul vizitei de lucru în raionul Hîncești, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers în localitatea Nemțeni, unde a discutat cu localnicii despre necesitățile și problemele cu care se confruntă. Printre acestea au fost menționate - gazificarea localității, construcția unui turn de apă, iluminarea străzilor și reabilitarea drumurilor. Totodată nemțenii și-au exprimat dorința de a avea un teren sportiv unde ar putea practica sportul.

Şeful statului a dat asigurări că pe marea majoritate a subiectelor enunțate vor fi identificate soluții.

În continuare, Preşedintele ţării tradițional a felicitat cuplurile longevive și familiile numeroase. După care Igor Dodon a mers acasă la Găină Teodor și Maria, care în acest an împlinesc 64 de ani de căsătorie, dar doamna Maria, din păcate, este imobilizată la pat. Şeful statului le-a urat sănătate, fericire și toate cele bune.

Totodată, Igor Dodon a vizitat grădinița „Fluturaș” și Gimnaziul “Constantin Tanase” din Nemțeni unde s-a familiarizat cu condițiile în care sînt educați copiii. Preşedintele a subliniat că actuala guvernare acordă o atenție sporită dezvoltării sistemului de învățămînt și va acorda în acest sens tot sprijinul necesar. Şeful statului le-a urat tuturor succes, iar copiilor le-a dăruit jucării și dulciuri.