CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Chiril Tatarlî

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Chiril Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe circumscripție uninominală, ex-preşedinte al raionului Taraclia.

Oficialii au discutat situația din raion. Domnul Tatarlî a solicitat susținere în soluționarea unor probleme importante pentru regiune cum ar fi construcția unei autogări în orașul Taraclia, reabilitarea drumurilor în localitățile raionului, continuarea valorificării proiectelor investiționale ș.a.

Interlocutorii au acordat o atenție deosebită inițiativei legislative a domnului Tatarlî și necesității adoptării Legii cu privire la statutul etnocultural special al raionului Taraclia.

În contextul vizitelor pe care şeful statului le întreprinde în regiuni, domnul Tatarlî l-a invitat să viziteze Taraclia în următoarele săptămîni.

Igor Dodon a menționat cît de important este pentru conducerea țării să susțină dezvoltarea localităților din țara noastră și a subliniat că va acorda tot sprijinul posibil în soluționarea problemelor abordate.